Perfecte wenkbrauwen en wimpers in enkele seconden

Bevat sterk gepigmenteerde, natuurlijke Italiaanse Sea Mineral Clay en natuurlijke vezels voor een natuurlijke en lang houdbare look.

Dekt grijze haartjes.

Ontwikkeld met natuurlijke moisturizers en kruiden-extracten die de haargroei van de wenkbrauwen stimuleren, versterken en conditioneren in 4 tot 6 weken.

Brow Extender II geeft mooie gestylde en vollere wenkbrauwen binnen enkele seconden. De nieuwe Mascara Diva FX II bevat de nano-peptide technologie, waardoor de wimperharen in de wortels gevoed.

Wanneer je klant de mascara regelmatig gebruikt, zal ze zien dat haar wimpers sterker en voller worden. En dat op een 100% natuurlijke manier!

Divaderme Mascara Diva FX II is ideaal voor elke klant die lengte en volume wil, maar dan wel met een volledig natuurlijk product. Deze voedende mascara is hypoallergeen, bevat geen geurstoffen, parabenen of chemische ingrediënten. De nieuwe, 100% natuurlijke ‘mooimaker’ van Divaderme bestaat voor 10% uit voedende oliën, waaronder argan- en rozenolie, die de wimpers hydrateren en verzorgen.

  • Volg ons nu op facebook

    Wist je dat wij nu ook een Facebookpagina hebben. Op facebook doen wij leuke deelacties waarmee klanten leuke prijzen kunnen wi...

    Lees meer
Meer nieuws