Proud to wear L’anza

Je haar is je trots. Dus kies je voor een professioneel en innovatief merk dat als enige Healing Haircare biedt en je haar echt van binnenuit herstelt. Met de krachtige formules vol keratine die gelijk is aan het haar. En 100% vrij van belastende stoffen, zoals sulfaten. Vertrouw op een merk dat je haar en de aarde mooi en gezond houdt.

En L’anza Healing Haircare wordt niet getest op onze lieve diertjes van deze wereld.

 

Nieuw bij Kappercino

Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor

Deze revolutionaire, haarherstellende behandeling is als beste beoordeeld in een test met concurrerende producten voor het versterken van het haar. Deze snelle uitspoelbehandeling herstelt beschadigingen voor krachtiger haar en minder haarbreuk.
 

Keratin Healing Oil Bond Smoothing Styler

Deze verzachtende en herstellende leave-in styler is als beste beoordeeld in een test met concurrerende producten voor het voorkomen van pluis. Herstelt beschadigingen van binnenuit voor gladder, sterker en pluisvrij haar.

                                                                                                                      

 • Keratin Healing Oil

  Ongeëvenaarde Health, Shine & Luxury

  Kearatin Healing Oil bevat een waardevolle fusie van effectieve ingredienten. De vier botanische olien van het Phyto IV complex hydrateren het haar optimaal, terwijl de nieuwe generatie keratine het haar van binnenuit herstelt en z’n vitale kracht teruggeeft. Elke met zorg samengestelde formule bouwt uitzonderlijk volume op en creeërt ongelofelijk gezond en glanzend haar.

 • Healing Strenght

  Extra mild zuiverend systeem

  Healing Strenght verstrekt haar dat slap en kwetsbaar is geworden door chemische behandelingen, hitte of andere invloeden die veroudering van het haar versnellen. Elke formule heelt het haar van binnenuit en vermindert haarbreuk. De natuurlijke vezelstructuur wordt herstelt, waardoor het haar sterker, glanzender en gezonder wordt.

 • Healing ColorCare

  Behoudt de haarkleur tot 107% langer

  Healing ColorCare is verrijkt met L’anza’s opmerkelijke Flower Shield Complex dat de haarkleur beschermt en langer mooi houdt. Het Keratin Healing System, in combinatie met Triple UV Protectors, behoudt de haarkleur tot 107% langer dan andere toonaangevende, professionele merken.

 • Healing Moisture

  Gewichtloze hydratatie voor langdurige zachtheid en glans

  De ingredienten van Healing Moisture zorgen voor een optimale hydratatie van extreem droog haar. Dankzij de nanotechnologie dringen ze tot diep in het haar binnen en herstellen ze de vochtbalans van binnenuit, zonder het haar te verzwaren. Het Keratin Healing Systeem verzegelt het vocht en maakt het haar langdurig zacht en glanzend.

 • Healing Volume

  Geeft het haar tot 55% meer body

  Healing Volume geeft volume aan fijn haar. Laat dun haar voller worden. Het haar wordt opgelift waardoor het meer volume geeft. Deze formule maakt het haar van binnen uit voller, waardoor het meer volume en body krijgt.

 • Healing Curls

  Voor prachtige, veerkrachtige krullen met een bounce die blijft

  Golven, krullen of kroeshaar? Geef de textuur en beweging in je haar een boost met Healing Curls. Zeven professionele producten met zuiver formules voor hydratatie, veerkracht en glans. Verrijkt met onder meer versterkende plantaardige proteïne en verzachtende vegan boters. De producten zijn onderlng te mengen, dus mix & match en creëer je eigen curltini. De ideale cocktail voor je persoonlijke curllook.

 • Healing Smooth

  Kalmeert krul, stopt pluis, geeft zachtheid en glans

  Healing Smooth maakt het haar uitzonderlijk zacht en glanzend. L’anza’s legendarische Keratin Healing Systeem herstelt, verzegelt en beschermt direct. Het verzacht effectief en stopt pluis. Het haar glanst van gezondheid.

 • Healing Remedy

  Wellness systeem voor haar en hoofdhuid

  Healing Remedy hydradeert de droge en schilferige hoofdhuid en verfrissen de vette hoofdhuid en herstelt de natuurlijke balans. Het Keratin Healing Systeem houdt het haar in optimale gezondheid en conditie.

 • Healing Nourish

  Voedt de gezonde haargroei

  Healing Nourish behandelt alle soorten dunner wordend haar en is speciaal ontwikkeld om de haarkleur niet aan te tasten en blokkeert DHT, de belangrijkste veroorzaker van haaruitval. Het Keratin Healing Systeem creëert krachtiger, zachter haar en verminderd haarverlies en –breuk.

 • Healing Style

  Herstelt het haar en beschermt tegen hitte tot 260 C

  Healing Style bevat een geniale combinatie van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingredienten om modieuze haardesigns te creëren en te behouden. Het haar wordt beschermt tegen thermische belasting.

 • Salon Healing Color

  Herstelt en houdt kleuren langer mooi

  Healing Color is de enige haarkleur die herstelt, verzegelt en beschermt. Met het herstellende Keratin Healing Systeem, en het kleurbeschermende Flower Shield Complex verbeteren de conditie en hechting van het haar. En is niet op dieren is getest!

 • Salon Emergency Service

  Essentiële verzorging voor beschadigd haar

  Deze service is een revolutionaire en technische geavanceerde salonservice die zelfs extreem beschadigd haar herstelt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik na professionele services. Vernieuwt het haar effectief met ongekend goede resultaten.

 • Salon Ultimate Treatment

  Verbetert kleur-, permanent-, & straighteningsservices

  Deze Treatment is een individueel af te stemmen, 3 stappen salonservice die de gezondheid en glans van het haar herstelt. Met deze wonderkuur is het haar perfect voorbereid op chemische behandelingen in de salon en krijgt het precies wat het nodig heeft.

 • Volg ons nu op facebook

  Wist je dat wij nu ook een Facebookpagina hebben. Op facebook doen wij leuke deelacties waarmee klanten leuke prijzen kunnen wi...

  Lees meer
Meer nieuws